Hvordan transkriberer du lyd-/videofiler?

Hvordan transkriberer du lyd/videofil med Transkriptor Mobile App?

For å transkribere filene dine, følg disse enkle trinnene:

1- Logg på Transkriptor Mobile App.

2- Klikk på velg en fil.

3- Velg filen din.

4- Velg språket og hvilken tjeneste du vil motta, og klikk deretter på Transcribe-knappen.

5- Vent til lyd- eller videoopplastingen din.

6- Etter noen minutter (vanligvis 1/5 av fillengden) vil du motta en e-post for å varsle deg om at transkripsjonen din er klar.

7- Gå til '' Transkripsjoner '' -siden via menyen nederst. Klikk på Vis for å åpne den aktuelle transkripsjonen. Du kan laste ned, dele og redigere transkripsjonsfilene dine på denne siden.