Hvordan transkriberer du fra URL / YouTube?

Hvordan laste opp video/lyd til overskriptor fra URL?

YouTube

For å transkribere filene dine fra URL, følg disse enkle trinnene:

1- Kopier lenken til lyden/videoen din.

Forsikre deg om at lenken eller filen er offentlig! For mer informasjon, klikk her.

2- Gå til Transkriptor Mobile App.

3- Klikk på '' fra URL ''.

4- Lim inn lenken din på Transkriptor's Enter en URL-side.

Forsikre deg om at lenken eller filen er offentlig!

5- Klikk på Transcribe-knappen.

6- Velg språket og tjenesten du vil motta, og klikk på Transcribe-knappen.

7- Vent til lyd- eller videoopplastingen din.

8- Etter noen minutter (vanligvis 1/5 av fillengden) vil du motta en e-post for å varsle deg om at transkripsjonen din er klar.

9- Gå til '' Transkripsjoner '' -siden via menyen nederst. Klikk på Vis for å åpne den aktuelle transkripsjonen. Du kan laste ned, dele og redigere transkripsjonsfilene dine på denne siden.

Google Drive / Dropbox / Microsoft One Drive

1- Kopier lenken til lyden/videoen din.

Forsikre deg om at lenken eller filen er offentlig!

For å gjøre dette, oppdater filinnstillingene til "alle med lenken" kan få tilgang til filen.

For mer informasjon:

Google Drive , Dropbox , Microsoft One Drive

2- Gå til Transkriptor Mobile App.

3- Klikk på '' fra URL ''.

4- Lim inn lenken din på Transkriptor's Enter en URL-side.

Forsikre deg om at lenken eller filen er offentlig!

5- Klikk på Transcribe-knappen.

6- Velg språket og tjenesten du vil motta, og klikk på Transcribe-knappen.

7- Vent til lyd- eller videoopplastingen din.

8- Etter noen minutter (vanligvis 1/5 av fillengden) vil du motta en e-post for å varsle deg om at transkripsjonen din er klar.

9- Gå til '' Transkripsjoner '' -siden via menyen nederst. Klikk på Vis for å åpne den aktuelle transkripsjonen. Du kan laste ned, dele og redigere transkripsjonsfilene dine på denne siden.