Hvordan laste ned Transkriptor Mobile App?

Hvordan laste ned Transkriptor Mobile App for Android og iOS?

Last ned iOS-appen

• På Apple-enheten din, gå til App Store og søk etter Transkriptor, eller klikk på linken ovenfor og last ned appen.

Last ned Android-appen

• På Android-enheten din, gå til Google Play Store og søk etter Transkriptor, eller klikk på linken ovenfor og last ned appen.

Det er alt! Etter at du har lastet ned appen, kan du raskt registrere deg med Google-kontoen din, Apple-kontoen din eller e-post og begynne å bruke den gratis prøveversjonen!