Legg til minutter

Hvordan legge til minutter til Transkriptor-kontoen?

Hvis du trenger flere minutter, kan du oppgradere abonnementet ditt. Å gjøre det:

• Gå til fanen "Min konto".

• Klikk på overskriften "Fakturering".

• Bytt til fanen "Sjekk abonnement".

Deretter kan du oppgradere kontoen din fra siden som åpnes. Systemet oppgraderer automatisk kontoen din og du betaler kun prisforskjellen.

I verste fall for å legge til flere minutter, kan du kjøpe et abonnement på nytt.

For å unngå dobbeltfakturering forventes det at hver bruker til enhver tid har maksimalt ett aktivt abonnement. Derfor bør du si opp ditt nåværende abonnement først.