Prenumerationsplaner

Vilka funktioner har prenumerationer?

Det finns två olika prenumerationstyper för privatpersoner:

• En gång i månaden:

• Lite: 9,99 $ | 5 timmar/månad

• Premium: 24,99 $ | 40 timmar/månad

• Prenumerationer förnyas automatiskt om du inte säger upp din prenumeration.

• Du kan använda månadspaketen i en månad från den dag du betalar. (Om du till exempel prenumererar den 25 januari kan du använda dina minuter till den 25 februari) Oanvända minuter tas inte med in i nästa månad.

• Att använda minuterna som ingår i ditt paket har ingen filuppladdningsgräns. (Du kan till exempel använda ditt 5-timmarspakets minuter med 5 eller 25 filer.)

• Du kan uppgradera eller nedgradera till andra planer när som helst.

• Du kan säga upp din prenumeration när som helst. Så här avbryter du din prenumeration:

• Gå till avsnittet "Mitt konto" och klicka på "Fakturering". Där kan du säga upp ditt abonnemang. Om du inte ser fliken "Avsluta prenumeration" är prenumerationen redan uppsagd och kommer inte att förnyas.

• Om du prenumererar via Play Store eller App Store, hantera din prenumeration via ditt Play Store eller App Store-konto.

• Årlig: Få %50 rabatt nu

• Lite: 59,95 $ | 5 timmar/månad

• Premium: 149,95 $ | 40 timmar/månad

• Årsplaner faktureras en gång per år.

• Du kan uppgradera eller nedgradera till andra årsplaner när som helst.

• Andra funktioner i årsplaner är desamma som månadsplaner.