Hur laddar man upp en fil till Transkriptor?

Hur laddar man upp en fil till Transkriptor-applikationen?

Här är stegen för hur du använder Transkriptor:

• Gå till webbplatsen för Transkriptor eller ladda upp mobilappen för Transkriptor.

• Logga in eller registrera dig med din e-post.

• Släpp en fil från enheten så konverterar transkriptionsmaskinen ditt tal till text.

• När transkriptionen är klar skickar Transkriptor dig ett meddelande.

• Gå till plattformen och redigera din transkriberade fil.

• Använd redigeringsverktyget för att lägga till högtalare och tidsstämplar om det behövs.

• Du kan också lyssna på ditt ljud med varierande hastigheter.

• Ladda ner textfilen i det format du väljer.