Registrera dig Transkriptor

Hur man registrerar sig Transkriptor?

Registrera dig för Transkriptor via Google:

• Gå till https://app.transkriptor.com/register från Google Chrome

• Klicka på knappen Registrera dig med Google.

• Logga in på ditt Google-konto eller välj från inloggade Google-konton.

• Vänta på att bli omdirigerad till Transkriptor.

Registrera dig för Transkriptor med e-post:

• Gå till https://app.transkriptor.com/register från Google Chrome

• Klicka på knappen Registrera dig med e-post och dina e-postadresser.

• Klicka på verifieringslänken som Transkriptor skickar ditt e-postmeddelande.

• Se till att du kontrollerar skräppostmappen.

Registrera dig via iOS-appen:

• På din Apple-enhet, gå till App Store och sök Transkriptor och ladda sedan ner appen.

• Ange din e-postadress och ditt lösenord.

• Klicka på verifieringslänken som Transkriptor skickar ditt e-postmeddelande.

• Se till att du kontrollerar skräppostmappen.

Registrera dig via Android-appen:

• På din Android-enhet, gå till Google Play Butik och sök Transkriptor och ladda sedan ner appen.

• Ange din e-postadress och ditt lösenord.

• Klicka på verifieringslänken som Transkriptor skickar ditt e-postmeddelande.

• Se till att du kontrollerar skräppostmappen.