Vad är Transkriptor?

Transkriptor är en online-transkriptionsprogramvara som påskyndar transkriptionsprocessen genom att använda toppmodern A.I. Transkriptor tillhandahåller Android- och iPhone-appar, Google Chrome-tillägg och en webbsidatjänst. Du kan snabbt transkribera ditt Zoom-möte, poddsändningar eller vilken video-/ljudfil som helst. Vår webbapplikation kan användas inom många områden, från att transkribera en journalistisk intervju till textning av onlineinnehåll.

Du behöver bara registrera dig och bekräfta din e-postadress för att få den kostnadsfria provperioden. När du har registrerat dig kommer du att omdirigeras till ditt kontos instrumentpanel. Transkriptor låter dig starta en ny transkription, ladda ner transkriptionsfiler och se tidigare transkriptionsprojekt.

För att upptäcka Transkriptor och registrera dig kan du följa denna länk: https://www.transkriptor.com