Hur kan jag få information om specialerbjudanden och lösningar?

Hur kontaktar man säljteamet?

För att kontakta säljteamet för dina önskemål om att dra nytta av personliga lösningar och specialpriser, vänligen kontakta säljteamet från chattsektionen genom att trycka på den blå knappen längst ner till höger. Vänligen ange i ditt meddelande vilken typ av förfrågan du har och hur många timmar du vill dra nytta av transkriptionstjänsten. Försäljningsteamet kommer att kontakta dig så snart som möjligt..