Avbryt betald Transkriptor prenumeration

Hur avbryter man en betald prenumeration?

• Prenumerationer förnyas automatiskt om du inte säger upp din prenumeration.

• Du kan säga upp din prenumeration när som helst.

• Följ dessa steg för att avsluta din prenumeration:

• Gå till avsnittet "Mitt konto" och klicka på rubriken "Fakturering". Där kan du säga upp ditt abonnemang. Om du inte ser fliken "Avsluta prenumeration" är prenumerationen redan uppsagd och kommer inte att förnyas.

• Om du prenumererar via Play Store eller App Store, hantera din prenumeration via ditt Play Store eller App Store-konto.

Så här avbryter du din prenumeration från Google Play Store:

• Öppna Google Play Store på din Android-enhet.

• Kontrollera att du är inloggad på rätt Google-konto.

• Tryck på Meny > Prenumerationer.

• Välj den prenumeration du vill säga upp.

• Tryck på Avbryt prenumeration.

• Följ instruktionerna.

Så här avbryter du din prenumeration från App Store:

• Öppna appen Inställningar.

• Tryck på ditt namn.

• Tryck på Prenumerationer.

• Tryck på prenumerationen som du vill hantera.

• Tryck på Avbryt prenumeration.

Du kan behöva scrolla ner för att hitta knappen Avbryt prenumeration. Om det inte finns någon Avbryt-knapp eller om du ser ett utgångsmeddelande i röd text är prenumerationen redan uppsagd.