Registrera dig till Transkriptor Mobile App

Hur registrerar jag sig till Transkriptor Mobile App?

Registrera dig via iOS -appen:

1- Gå till App-butiken på din Apple-enhet och söka i Transkriptor och ladda sedan ner appen.

2- Registrera dig enkelt med ditt Google eller Apple-konto eller ange ditt e-postmeddelande och lösenord.

• VARNING: Om du registrerar dig med ditt Apple -konto, för att använda ditt Transkriptor -konto också på vår webbplats, bör du dela din e -post.

3- Om du registrerar dig med din e-post, klickar du på verifieringslänken som Transkriptor skickar din e-post.

• VARNING: Se till att du kontrollerar skräppostmappen.

Det är allt! Nu kan du börja prova din kostnadsfria provperiod!

Registrera dig via Android -appen:

1- Gå på din Android-enhet till Google Play Store och sök Transkriptor och ladda sedan ner appen.

2- Registrera dig med din Google enkelt eller ange ditt e-postmeddelande och lösenord.

3- Om du registrerar dig med din e-post, klickar du på verifieringslänken som Transkriptor skickar din e-post.

• VARNING: Se till att du kontrollerar skräppostmappen.

Det är allt! Nu kan du börja prova din kostnadsfria provperiod!