Hur kan jag spela in röst och transkribera med mobilapp?

Hur kan jag starta en transkription?

För att spela in röst/möte och transkribera din fil följ dessa enkla steg:

1- Logga in transkriptor mobilapp.

2- Klicka på posten och transkribera.

3- Klicka på Startinspelningsknappen på botten.

4- Tillåt åtkomst till mikrofonen för att spela in ljudfil.

5- Starta och stoppa inspelningen.

6- Tryck på den röda knappen längst ner till höger för att avsluta ljudinspelningen och klicka sedan på transkriptionsknappen för att starta transkribera ditt ljud.

7- Välj språket och vilken tjänst du vill få sedan klicka på Transcribe-knappen.

8- Vänta tills ditt ljud eller video laddas upp.

9- Efter några minuter (vanligtvis 1/5 av fillängden) får du ett e-postmeddelande för att meddela dig att ditt utskrift är redo.

10- Gå till '' Transkript '' sida via menyn längst ner. Klicka på Visa för att öppna den relevanta transkriptionen. Du kan ladda ner, dela och redigera dina transkriptionsfiler på den här sidan.