Lägg till minuter

Hur lägger man till minuter till Transkriptor-kontot?

Om du behöver fler minuter kan du uppgradera ditt abonnemang. Att göra det:

• Gå till fliken "Mitt konto".

• Klicka på rubriken "Fakturering".

• Byt till fliken "Kontrollera prenumeration".

Sedan kan du uppgradera ditt konto från sidan som öppnas. Systemet uppgraderar automatiskt ditt konto och du betalar bara prisskillnaden.

I värsta fall för att lägga till fler minuter kan du köpa ett abonnemang igen.

För att undvika dubbelfakturering förväntas varje användare ha högst ett aktivt abonnemang när som helst. Det är därför du bör säga upp ditt nuvarande abonnemang först.