Den fullständiga versionen av transkription

Varför jag inte kan se den fullständiga versionen av transkriptionen

Med provkontot erbjuder vi dig 90 minuters gratis transkription, varje fils transkriptionsutdata är begränsad. Detta är en möjlighet för dig att uppleva kvaliteten och noggrannheten i våra transkriptioner. Om du vill ha den fullständiga versionen av transkription bör du uppgradera ditt konto.

Efter att ha uppgraderat din prenumeration bör du klicka på knappen "Hämta hela utskriften" som finns i slutet av provutskriften.